Burger af lam

Lækker mad til hele familien!

Print opskrift
Burger af lam
Instruktioner
  1. Bacon skal skæres i mindre stykker. Skær hvidløg fint.
  2. Det hakkede lammekød skal blandes sammen hvidløg og bacon, når det er blandet sammen, skal der formes bøffer af farsen. Krydre bøfferne med pepper og salt. Herefter skal det ligge og hvile, ca. 10 min
  3. Gør kartoflerne klar, rengør dem og skær dem ud i strimlede stykker (pomfritter).
  4. Varm ovnen op på 200 grader. Og gør kartoflerne klar i vand.
  5. Tomaterne gøres klar og skæres i små firkantede stykker. Herefter skal okraen skæres i skiver, husk at toppen ikke skal med. Skær løg(smalle stykker) og hvidløg (fint).
  6. Nu skal sukkeret brunes, her skal anis og kanelstang tages i. Tilsæt tomaterne sammen med løg hvidløg, og okra.
  7. Eddike putte i omrøring. Lad det koge med låg i 15 min.
  8. Kig til det, efter låget er taget af, kog det yderligere til du kan mærke at der er en kompot.
  9. Tag kanelstangen og anis op af gryden. Her har du mulighed for at smage den til, her kan det anbefales at smage det til med salt, pepper og sukker.
  10. Kom kartoflerne i en skål, drys dem med salt og vend dem i lidt olivenolie.
  11. Tag noget bagepapir og en plade fordel kartoflerne mest muligt ud og tag dem i ovnen. Ca. 15-20 min.
  12. Sidste 5 min af kartoflernes bagetid, kan du tage burgerbollerne i ovnen.
  13. steg bøfferne, fordel cheddar osten ovenpå bøfferne.
  14. Forbered salaten og pluk i stykker, hvorefter du skal skære agurken ud i smalle skiver.
  15. Nu er burger klar til at du kan dekorerer den som du vil.
  16. God appetit!!
Del denne opskrift