Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Ventetid | 1 hour |
Antal personer |
people
|
Ingredienser
- Boller:
- 500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
- 1 løg
- 30 gram Hvedemel
- 1 dl. Mælk
- 1 Æg
- Salt
- Peber
- Sovs:
- 25 gram Smør
- 1 Æbler
- 100 gram løg
- 0.5 spsk. Karry
- 1.5 spsk. Hvedemel
- 4 dl. Kogevand
Ingredienser
|
Instruktioner
- Tag salt og pepper i kødet. Gulerod og løg rives. Tag og bland ingredienser sammen i en fars.
- Herefter skal der formes boller med en ske. De skal koges i letsaltet vand. Omkring 7-9 min.
- Tag dem op, og sørg for de er godt dryppet af. Herefter steger du karry, finthakket løg, revet gulerod.
- Det revne æble skal sætte i sovsen, hvorefter du blander det. Når du har lavet saucen, tager du noget af det vand som er blevet brugt til kødboller.Jævn det evt. med blandet mel og vand.
- Smag til med salt.
Del denne opskrift