Boller i karry

Print opskrift
Anders´ Boller i karry
Måltid Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 1 hour
Antal personer
people
Måltid Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 1 hour
Antal personer
people
Instruktioner
  1. Tag salt og pepper i kødet. Gulerod og løg rives. Tag og bland ingredienser sammen i en fars.
  2. Herefter skal der formes boller med en ske. De skal koges i letsaltet vand. Omkring 7-9 min.
  3. Tag dem op, og sørg for de er godt dryppet af. Herefter steger du karry, finthakket løg, revet gulerod.
  4. Det revne æble skal sætte i sovsen, hvorefter du blander det. Når du har lavet saucen, tager du noget af det vand som er blevet brugt til kødboller.Jævn det evt. med blandet mel og vand.
  5. Smag til med salt.
Del denne opskrift