10 ting du skal have i din garderobe

Der er ting enhver kvinde har brug for i sin garderobe, og så er der ting enhver kvinde ikke nødvendigvis har brug for men alligevel har. I sidste ende er et par kjoler og undertøj alt, hvad man har brug for, men det er jo ikke sjovt at gå rundt i de samme to kjoler skiftesvis fra hver anden dag, og så være nødt til at vaske dem i hånden fordi der ikke er nok til at fylde en vaskemaskine, hvilket vil sige det ville være både dyrt og dårligt for miljøet ikke at vaske i hånden. Uanset hvad har du nok mere end to kjoler i din garderobe, så lad os se på, hvad du absolut skal have, hvis du ikke er en radikal minimalist.

Den første ting på listen er kjoler. Det er noget alle kvinder i Danmark har, så selvfølgelig skal den være med på listen. De fleste har formentlig mere end én kjole, men det præcise antal svinger.

Lad os holde os til de åbenlyse og sige, at du også skal have strømper og sokker. Ups, det var vist to ting, men du kan få dem for en tings pris den her ene gang.

Som nummer tre har vi en badedragt, som bestemt også er nødvendigt, hvis du ikke vil blive anset for at være en kedelig gammel kone, der aldrig tager til stranden eller på badeferie.

Den fjerde ting du har brug for i din garderobe er en top eller ti. Det ville ikke undre os, hvis de fleste har langt mere end ti toppe i deres garderobe i vores samfund af spolerede rige mennesker.

I samme boldgade har vi nederdele, som selvfølgelig hører til, når vi snakker om toppe. Der er andre muligheder, men det er ikke nogen overraskelse at nederdele af det mest almindelige at sætte sammen med en top.

Når nu vi snakker om alternativer til nederdele, så lad os da nævne bukser, som også er nødvendige i mange tilfælde. Det kan trods alt være koldt at rende rundt i en nederdel om vinteren.

Den syvende ting du absolut skal have i din garderobe er strømpebukser. Det er trods alt muligt at holde sig nogenlunde varm selv uden bukser.

Som nummer otte på listen har vi jakker. Lige strømper og sokker findes der også mange forskellige jakker, så vi kunne have delt den her op i flere punkter med vinterjakker, sommerjakker og så videre.

Den niende beklædningsdel der bør kunne findes i din garderobe er en skjorte. I det her tilfælde kan en sagtens være nok, men du har nok alligevel to eller fem.

Til sidst har vi bælter, som findes i mange afskygninger på trods af, at deres primære funktioner så simpel som at stramme til, så bukserne bliver holdt oppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.