4 ting alle mænd har brug for

Der er nogle ting her i livet, der er uundgåelige. Den mest kendte er nok døden, som du jo nok ved fanger os alle i sidste ende, hvis vi altså ikke formår at dræbe den før den dræber os, men det er der endnu ikke nogen, der har gjort – medmindre du tror på nogle af de mere utrolige konspirationsteorier. Det kan være vi opfinder en selvforbedrende kunstig intelligens, som resulterer i en videnseksplosion, der kan gøre os udødelige, hvis den ikke slår os alle sammen ihjel. Nok om døden eller mangel på samme – pointen er, at der er ting, vi ikke umiddelbart kan undgå, og for mænd er der i hvert fald fire ting, der hører til den liste, ud over døden.

Den første ting på listen er en barbermaskine eller skraber. Okay, det er to ting, men man har kun brug for én af dem, så de tæller altså kun som en enkelt ting. Hvis du gerne vil gro dit skæg lidt eller bare ikke har brug for en helt tæt barbering, så er det selvfølgelig barbermaskinen, du skal have fat i. Hvis dit skæg gror vildt og du gerne vil have en nogenlunde tæt barbering, så er roterende blade en god ide. Hvis du har langsomtvoksende skæg, er rig eller opholder dig i et af de lande, hvor arbejdskraft er billig, så kan du eventuelt undvære både barbermaskine og skraber, men så har du i stedet brug for en lokal barbersalon.

Noget andet du formentlig har brug for er et jakkesæt. Det gør for mange ikke den store forskel, hvilket mærke det er, så længe de sidder godt og ser godt ud, men hvis du som de fleste andre mænd ikke gider at bruge alt for lang tid eller lægge alt for mange kræfter i at finde et godt jakkesæt, så er Hugo Boss altid et sikkert valg, der både garanterer en høj kvalitet, gode materialer og et jakkesæt der passer.

I disse moderne tider er der ikke mange, der slipper helt for at lave mad, så hvis du ikke allerede har lært at lave god mad, så er det bestemt også nødvendigt. Du kan selvfølgelig spise ude hvert måltid, men enten bliver du ruineret af at spise på dyre restauranter, ikke mæt fordi du vælger at spare eller overvægtig og underernæret på samme tid, fordi du lever af junkfood. Evnen til at lave mad er altså en nødvendighed.

Når vi har nævnt madlavning bliver vi næsten nødt til også at nævne rengøring, opvask og tøjvask, som også tidligere blev anset som værende et kvinders ansvar. Det er nu til dags nødvendigt for alle, så sæt dig ind i, hvad der skal til for at holde hjemmet, tøjet og tallerkenerne rene, hvis du ikke er rig nok til at betale dig fra det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.