Giv terrassen nyt liv med olie fra farvehandlerens webshop

Vi elsker vores hus og vores have. Der er ikke noget skønnere, når vinteren er ovre, end at sætte sig ud på terrassen og nyde strålerne fra den tidlige forårssol. Bare lade den varme en og fylde en med sine fantastiske lysvitaminer. Det er som om, man vågner igen. Både fysisk og mentalt mærker man forårets kraft sive ind i krop og sind og genoplade de brugte batterier. Hvis terrassen har været dækket af sne, og udsat for vind og vejr, så skal den muligvis have en gang olie.

Der er ikke noget som terrasseolie, der kan puste nyt liv i træet på terrassen. Det kan godt betale sig at give den terrasseolie allerede i foråret, så man kan byde det smukke syne sommeren igennem. Og det behøver faktisk ikke at være så svært. For i det tidlige forår har man nok ikke møbleret terrassen endnu, så man behøver ikke at rydde af, inden man spuler af og tager fat med skrubbebørsten og skurer terrassen ren med terrasserens. Sørg for at komme godt i bund, når du skrubber.

Påføring af terrasseolie

Når du skal påføre terrasseolie, så start inde ved huset med en pensel. Herefter sætter du en rulle på et forlængerskaft og giver den en ordentlig tur, to brædder ad gangen. Så bytter du rullen ud med pensel og stryger godt ned i mellemrummene mellem brædderne. Efter den omgang ruller du det hele over en gang til, venter i 20 minutter og så tørrer du det hele over med en klud. Her skal du være opmærksom på at kluden kan selvantænde. Pak den ned i en pose og tag al luft ud af den. Luk så posen tæt og smid den i skraldespanden.

Køb din terrasseolie hos en rigtig farvehandler

I webshoppen hos dekofarver.dk kan du købe terrasseolie af god kvalitet. Det er vigtigt at man ikke går på kompromis her. Kvalitet betaler sig altid, når det kommer til maling og olier til behandling af træ. Man kan finde gode mærkevarer i høj kvalitet, som holder længere og giver et smukkere resultat i forhold til de billige alternativer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.