Her finder du efterårets bedste kvindetøj

Med starten på efteråret har vi nu endnu en gang en undskyldning for at shoppe løs. Der er ikke noget bedre ved skiftet fra én årstid til den næste end en tur i tøjbutikkerne, hvor de nye varer og kollektioner bliver vist frem, så man har masser af nye muligheder of kombinationer, man kan tænke på. Det er dejlig med nyt tøj, men det kan nu en gang være noget svært at overskue, hvor man skal starte sin shoppingtur, når der er så mange butikker at vælge imellem. Der er nok nogle af dem, som du ved, du ikke er interesseret i, men der er stadig mange muligheder, der skal filtreres fra. For at give dig en ide om, hvor du kan starte med at shoppe i år, har vi set på nogle af de tøjmærker, der har en god chance for at imponere dig med deres tøj til efteråret i år.

En af de ting, der ændre sig, når vi når et stykke ind i efteråret, er at det regner mere. Med den sommer vi har haft i år, er der god grund til at glæde sig til en smule regn, men det er stadig ikke rart at blive våd. Der er altså brug for regntøj, men det behøver du heldigvis ikke lede længe efter, da du kan få et både billigt og topmoderne Helly Hansen regnsæt, der kan bruges til alle anledninger. Det er lige præcis tøj til brug udendørs, de har specialiseret sig i, så du kan være helt sikker på at finde noget i høj kvalitet, der er designet til at sidde godt, så det er behagelig at gå rundt i, og så kan det holde til at blive brugt til mere end bare at holde regnen væk. Der er desuden tit gode tilbud at hente i starten af sæsonen, så der er god grund til at gå i gang med at shoppe.

HH er norsk, men det næste mærke vi vil se på er dansk. Med tøj fra Samsøe Samsøe kan du være sikker på at finde masser de blomster, der ikke længere kan klare det hårde vejr vi må regne med kommer til efteråret. Der er nemlig et blomstertema, som aldrig går af mode, og det finder du bestemt også her. De har generelt meget stilrent tøj, der kan sættes sammen på mange forskellige måder, så du kan skabe præcis det look, du har lyst til. Når du har fundet overtøj mod regnen er det altså her, du kan find de kjoler og bluser, bælter og toppe, bukser og trusser, og så videre du skal have på indenunder. De har selvfølgelig også jakker, så hvis du foretrækker at finde det hele ét sted, eller af en eller anden grund ikke bryder dig om HH, så er det her dit one-stop tøjmærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.