Indret dit drømme walk in

Måske har du altid drømt om at få et separat værelse til dit tøj, måske ønsker du at indrette den ene ende af soveværelset til opbevaring af dit tøj, eller måske går du med tanker om at bygge et hus, og her skal et walk in være på grundplanen? Uanset hvordan du vil realisere drømmen om at få dit walk in, er der flere elementer du skal have med i dine overvejelser.

 

Dine krav, ønsker og muligheder

Først og fremmest skal du have gjort dig klart, hvad du forventer dig af dit walk in. Skal det fungere som opbevaring at dit tøj? Vil du have plads til at kunne gå frem og tilbage og se tøjet i bevægelse med et spejl for enden af rummet? Skal der være spejle på alle vægge i rummet, så du kan få en 360 graders vurdering af dit outfit? Vil du have plads til dine sko? Vil du have plads til at have alt dit tøj hængende fremme eller er det kun nødvendigt med sæsonens tøj fremme? Der er rigtig mange aspekter du skal tænke på, inden du så meget som kan begynde at tænke på materialevalg og grundplan. Det er vigtigt du er realistisk, når du planlægger funktionsniveauet af dit walk in og selvom drømme er skønne, så får det dig ikke tættere på et velfungerende walk in. Tænk stort og tænk i muligheder, men sørg for at være hård i din prioritering af funktioner. Måske kan du få plads til det store spejl, hvis du ikke har hylder til næste sæsons tøj og måske kan du have et display hylde til dine sko, hvis du ikke vil have plads til dine tasker. Valget er dit, men vælg efter det du vil få mest glæde af.

 

Udnyt pladsen i rummet

Uanset om du har et stort rum til alt tøjet eller skal indrette den ene ende af soveværelset til et walk in, bør du tænke over hvordan du bedst muligt kan udnytte pladsen og dermed få plads til mest muligt. Vurder om du kan have mest opbevaret ved brug af hylder eller bøjlestænger og udnyt hele loftshøjden. Selvom du muligvis ikke kan nå den øverste hylde eller bøjlestang, betyder det ikke at du ikke kan få gavn af denne plads. Sæt dekorative kurve op på denne hylde med næste sæsons tøj, tørklæder og huer, skitøj, eller andre elementer du ikke bruger i dagligdagen. Har du skråvægge kan dette måske virke uoverskueligt at skulle indrette et walk in, særligt hvis det er en del af et andet rum og derfor skal bevare et luftigt og overskueligt udtryk for ikke at få hele rummet til at virke rodet. Brug den inderste del mod væggen til hylder og benyt igen denne opbevaring til elementer du ikke bruger i hverdagen.  Hvis rummet stadig føles uoverskueligt pga. opbevaringen af tøjet, kan du hænge et tungt gardin op som opdeling og dermed afskærme for synet af dit tøj når du ønsker. Et tungt gardin vil desuden tilføje et mere eksklusivt udtryk og bringe en ro over værelset.

 

Detaljer der fuldender dit walk

Når du har fået tøj og andre faste elementer på plads i dit walk in kan du begynde at påtænke detaljer som smykker, tasker og andet tilbehør. Hvordan vil du gerne have dine smykker placeret? Skal de ligge i en skuffe med glasmontre, et gennemsigtigt opbevarings display, en lukket krukke, i en montre på væggen, på et smykketræ, eller noget helt andet? Den samme tanke kan du føre videre til dine tasker, bælter og andet tilbehør du må have i dit klædeskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.