Print selv kalender 2017

Se vores udvalg af specialt designede kalendere og find den print selv kalender 2017 der passer perfekt til dit hjem! En kalender hjælper med at holde overblik over dagene og hos Just Like ønsker vi at gøre dette på en smart og flot måde. Derfor designer vi flotte print selv kalendere.

Mangler du et sted hvor du kan samle og holde styr på dine planer eller blot en flot designet kalender til hjemmet? Hos Just Like kan vi hjælpe dig med dette. Her kan du frit downloade og printe din egen gratis print selv kalender. Vores print selv kalendere er specielt designet af Just Like, og fås ikke andre steder.

Når du har fundet den print selv kalender 2017 du ønsker, kan du gratis downloade den og bruge den hvor i hjemmet du vil. Du kan f. eks. bruge kalenderen i køkkenet, i stue, på kontoret eller på børneværelset. det er helt op til dig selv. Brug den som en integreret del af indretningen i hjemmet, der er en kalender der passer til mange forskellige indretninger. Du kan let kombiner vores specialt designede kalendere med vores udvalg af specialt designede ugeplaner og specialt designede madplaner.


Klik på din gratis print selv kalender 2017

 

    

Pring selv kalender

Filtype: PDF

 


Inspiration til brug af din kalender

Hos Just Like har vi forskellige kalendere i mange smarte designs. Her kan du frit vælge det design der passer perfekt til din personlige stil i hjemmet. Du kan med fordel have forskellige kalendere i de forskellige rum i hjemmet. Hvis du ønsker af skifte din kalender ud løbende gennem året, kan du f.eks. let finde en der passer til årstiden. Er det sommer og ønsker du en kalender med flere farver på? Er det efterår og ønsker du en print selv kalender 2017 med efterårsfarver? Er det vinter og ønsker du en print selv kalender 2017 i enkelt minimalistisk design? – Alt dette kan du finde her hos Just Like. Og husk der kommer løbende nye designs i løbet af året.

Du kan vælge imellem flere former for print selv kalendere. Vi har et udvalg af kalendere der viser hele året på en enkelt side og som giver et flot overblik. En anden udgave er den print selv kalender 2017 hvor der er en enkelt side til hver måned i året. Her er mere plads og du kan evt. skrive fødselsdage eller andet ind i den.


 Kombiner kalenderen med andre produkter

En print selv kalender 2017 giver en flot helhed i designet i hjemmet. Du kan med fordel kombinere  kalender med de smarte ugeplaner og de smarte og specialt designede ugeplaner fra Just Like. Der er også forskellige designs at vælge imellem, og der kommer løbende nye designs her også. Find udvalget af ugeplaner her.

Ud over at kombinere dine kalendere med en flot ugeplan, kan du også kombinere dem med en print selv madplan. Så kan du let få overblik over hvad familien skal spise i løbet af ugen. Find udvalget under fanen med print selv produkter.

Print, print, print ..

Hos Just Like kan du printe alle de produkter du har lyst til, så meget du vil. Valget og designet er helt op til dig og du kan skifte mellem vores mange designs så meget du vil.

  • Har du en kalender fra Just Like i køkkenet og kommer du til at spilde på den – så printer du bare en ny.
  • Ønsker du at få et nyt design til kalenderen i kontoret – så printer du bare en ny.
  • Vil datteren lige pludselig have en ny kalender på værelset – så finder du bare en ny på Justlike.dk og printer den

Og husk på – Det hele er gratis!