Print selv madplan

Hos Just Like kan du hente din egen gratis print selv madplan, som kan hjælpe dig med at få overblik over hvad i skal have at spise, i en travl hverdag. Læs mere om de forskellige print selv produkter her.

Det ofte stillet spørgsmål i de danske hjem er: Hvad skal vi have at spise i aften?
Med din egen gratis print selv madplan, kan du hurtigt og overskueligt printe din ugelige madplan fra computeren og selv udfylde og derefter hænge den op i dit køkken.

Du har mulighed for at få inspiration til maden under vores fane med opskrifter. Her kan du finde et bredt udvalg af sunde, lette og hurtige madretter til hverdagen og hvis der skal lidt mere lækkert på bordet i weekenderne er der inspiration at finde her.

Din madplan vil se flot ud i hjemmet hvis den kombineres med vores gratis print selv ugeplan og print selv kalender.


Find din favorit print selv madplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Filtype: PDF


Sådan kan du bruge din print selv madplan

Hvad skal jeg handle ind til i dag?
Hvad skal vi have til aftensmad og frokost de næste par dage?
Hvad skal jeg have med i min madpakke i morgen?
Det er ofte man stiller sig selv de spørgsmål i løbet af en travl uge.

Med en print selv madplan fra Just Like, kan du om søndagen printe en madplan ud og udfylde den med hvad du skal have at spise i løbet af den kommende uge. Din print selv madplan kan udfyldes udelukkende med aftensmad eller man kan skrive alle 3 hovedmåltider ind i planen. Dette gør det let at planlægge måltiderne for den kommende uge. Man kan med fordel lave den hele familien sammen, så alle kan være med til at have en indflydelse på hvad den skal indeholde. Så kan hele familien indflydelse på hvad der er aftensmad eller hvad der skal i madpakken i den kommende uge.

En print selv madplan gør det også lettere at handle ind, da man ved hvad man skal spise i løbet af ugen og dermed undgå at handle så ofte. Man kan med fordel kombinere de forskellige råvarer i de forskellige retter for at mindske madspild og spare penge.

Find information til opskrifter som kan inspirere dig til hvad du eller familien kan spise i løbet af ugen her.


Kombiner din madplan med andre print selv produkter

Just Likes flotte madplaner passer godt ind i et minimalistisk og klassisk hjem. Hos Just Like finder du en print selv madplan der passer perfekt til din familie og din indretning i hjemmet. På samme måde som med print selv kalenderne og print selv ugeplanerne, kan de alle kombineres. Dette vil give et fint tvist til indretningen i hjemmet.

Mangler du eller familien inspiration til opskrifter der kan blive skrevet ind i madplanen?  Du kan med fordel besøge vores fane med forskellige opskrifter. Her er udvalg af mange forskellige retter – se udvalget her.