Print selv produkter

Just Likes print selv produkter vil gøre hverdagen lettere at overskue. Produkterne er for dig der har en travl
hverdag og for dig der bare vil have et smart design i hjemmet.

Just Like hjælper med at give dig inspiration og idéer til hvordan du kan indrette dit hjem. Vores produkter består af smarte kalendere, ugeplaner og madplaner i forskellige flotte designs. Alle designs i Just Likes udvalg er specielt designet af vores designere, og de er designet så der er produkter til en hver smag. Produkterne vil løbende blive opdateret med nye udgave med nye grafiske temaer. Alle Just Likes produkter er gratis. Du downloader dem direkte til din computer eller MacBook som en PDF. Her efter printer du produktet og så er de klar til at blive taget i brug.

Klik på et af billederne, og se udvalget af print selv produkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedenfor kan du læse nærmere om Just Likes produkter.


Kalendere

Med en kalender du selv printer ud der hjemme kan du let få et overblik over måneden. På samme tid er det et flot design og giver et tvist til hjemmet. Print selv kalenderen kan placeres i køkkenet, i stuen, på børneværelset eller på kontoret – Hvor du vil bruge din kalender er helt op til dig selv. Vi har et udvalg af kalendere som viser én måned ad gangen og kalendere der viser flere måneder på samme tid. Du kan let skifte mellem designs ved at printe en ny. Løbende vil der komme nye designs og du frit kan vælge imellem. Der er klassiske designs, minimalistiske designs, kreative designs, farverige designs og meget mere. Der vil også være smarte designs der passer til årstiden, så du frit kan finde en der passer perfekt til din indretning. Se udvalget af kalendere her.

Ugeplaner

En ugeplan fra Just Like gør det let for dig, at få et overskueligt overblik over dine planer for den kommende uge. Du kan med fordel skifte mellem de forskellige designs uge for uge. Ugeplanen kan bruges af den lille familie, familien med mange børn og mange planer,  den travle studerende, dem der bor alene eller parret. Der er mange forskellige designs der passer til alle. Ugeplanerne vil også komme i forskellige nye designs løbende så du frit kan skifte mellem dem. Se vores print selv ugeplaner her.

Madplaner

Med en madplan kan du hurtigt og let få et godt overblik over hvad I skal spise til aftensmad eller
frokost i den kommende uge. Med en udfyldt madplan er det lettere at handle ind og du skal ikke handle så ofte i løbet af ugen, da du på forhånd ved hvad der skal spises i løbet af ugen. Hos mange familien kan der ofte komme spørgsmål i løbet af dagen fra børnene, kæresten eller manden om hvad man skal have at spise til aftensmad den pågældende dag – Det kan du slippe for med en madplan fra Just Like, her kan hele familien se hvad der skal spises til frokost og aftensmad hver dag hele ugen. Du kan klikke her for at se udvalget af print selv madplaner.

Plakter

Just Like er i gang med udviklingen og der er blevet designet på et godt udvalg af print selv plakater du frit kan downloade helt gratis. Der kommer løbende et udvalg af plakater til enhver smag. Der er et godt udvalg til det klassiske hjem, det moderne hjem, børneværelset, stuen, gangen eller køkkenet. Men som med vores andre produkter, bestemmer du jo helt selv hvor du vil have plakaterne da de passer til næsten alle rum i hjemmet. Der vil være mange forskellige designs og designs i samme kategori så du let kan kombinere dem og hænge dem op sammen.


Vi tager gerne imod inspiration fra jer læsere til nye print selv designs, så hvis du har nogle ønsker eller idéer til en fed plakat, ugeplan, madplan eller en kalender så send os en besked på vores facebook, så bliver vi rigtig glade.

Just Like facebook her.

Er print selv ikke en mulighed kan du få et firma som Expression til at løse opgaven