Skab tryghed om salget af din bolig med en tilstandsrapport

Der er meget lovgivning og jura, der skal være på plads, når en bolig skal sættes til salg. For eksempel er det lovpligtigt for sælger at få udarbejdet et energimærke, der giver oplysninger om de reelle energiudgifter i boligen. Energimærket skal også komme med forslag til eventuelle forbedringer og priser derpå, samt overvejelser om det kan betale sig at gennemføre dem, for den, der skal overtage boligen. Det handler om at skabe gennemsigtighed for køber.

Hvis du vil gøre køber endnu bedre oplyst, så kan du bestille en billig tilstandsrapport ved at henvende dig online til Botjek, som har kyndige eksperter til rådighed, som kan komme på besøg og gennemgå din bolig. Det er let at udfylde den formular man skal indsende, hvis man vil booke tid til en billig tilstandsrapport, udarbejdet af erfarne eksperter. En tilstandsrapport er et godt supplement til energimærket, når køber skal afgøre, om han eller hun er interesseret i at overtage boligen.

Hurtig respons

Inden for 24 timer efter at du har indsendt formularen, vil du blive kontaktet af Botjek med henblik på at aftale tid for gennemgang af boligen. Når dagen oprinder, kommer der eksperter på besøg og gennemgår din bolig fra A til Z og udarbejder en billig tilstandsrapport, som du kan videregive til potentielle købere. Set skaber åbenhed og gennemsigtighed for potentielle købere, når de også har en tilstandsrapport at forholde sig til.

Desuden giver det tillid, og tillid er en vigtig faktor, når man handler bolig. Både køber og sælger har det bedst, når der er tillid mellem parterne. Det giver også ro på det juridiske, for med en billig tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og et tilbud om ejerskifteforsikring, kan sælger fritages for det ansvar for mangler og fejl, der ellers påhviler sælger i op til ti år efter handlens indgåelse.

En billig tilstandsrapport

Når Botjek kan lave en billig tilstandsrapport, så er det ikke, fordi der slækkes på standarderne, men simpelthen fordi der arbejdes hurtigt og effektivt. Botjek har mange års erfaring på dette felt. Det vil komme dig til gode i form af fast lav pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.