Om Just Like

På denne side “om Just Like” kan du læse, at Justlike er en hjemmeside hvor du gratis kan downloade print selv kalendere, print selv ugeplaner og print selv madplaner. Disse produkter er specielt designet af vores designere hos Just Like og passer perfekt ind i et moderne hjem. Yderligere kan du finde inspiration til opskrifter her.

Du downloader filen, printer den ud og udfylder den efter behov.

Bag hjemmesiden er vi 5 studerende fra Aarhus og vi studerer Digital Konceptudvikling med speciale i commerce. Uddannelsen er en professionsbachelor og handler om at udvikle innovative digitale koncepter, optimering for forbrugerens oplevelser online, optimering af digital markedsføring og optimering af i forhold til E-commerce – Du kan læse nærmere om uddannelsen her. Som en del af uddannelsen har vi en 3 måneder langt projekt omhandlende udvikling af en ny hjemmeside. Vi har alle forskellig uddannelsesbaggrund som du kan se neden for:

Anders – Webudvikler og multimediedesigner
Camilla – Grafisk designer
Mette – Markedsføringsøkonom
Jonas – Markedsføringsøkonom
Vinni – Serviceøkonom

Du er også meget velkommen til at besøge vores side på Facebook hvor der løbende kommer opdateringer om nye produkter og andre spændende tiltag. Du finder også Just Like på instagram hvor vi løbende lægger billeder op omkring produkterne og processen.

Vil du vide mere om Just Like eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du besøgte siden
Vinni, Camilla, Mette, Jonas & Anders


Just Likes mission

Just Like er en non-profit organisation der udbyder et stor udvalg af diverse special designet print selv produkter. Just Like bidrager til indretningen af designsinteresserede danskeres hjem. Gennem udvalget af print selv produkter bidrager Just Like med værdiskabelse i hjemmet hos de enkelte kunder.

Just Likes vision

Just Like vil være i top-of-mind  hos de danskere der ønsker at printe deres egne gratis designs til hjemmet.

Just Like ønsker at være top-of-mind hos indretningsorienterede danskere, der ønsker et tvist til hjemmet uden at betale mange penge for det.


Mere om Just Like

Kontakt information:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvejsyd 104
8260 Viby J

Skriv til os på Facebook her