Print selv ugeplan

Hos Just Like designer vi forskellige ugeplaner som du selv kan udfylde efter behov.
I en stresset hverdag kan det være svært at holde styr på planerne for den kommende uge – Det kan en print selv ugeplan fra Just Like hjælpe dig med.

Print din egen specielt designet print selv ugeplan og få en mere struktureret hverdag. En print selv ugeplan er for
alle der gerne vil følge op på en dag der ofte kan være svær at gennemskue. Ved hjælp af en ugeplan vil
dagen blive mere overskuelig. Du kan frit vælge en ugeplan i et design der passer til din egen stil.
Din ugeplan kan du med fordel kombinere med vores print selv kalender og print selv madplan.


Udvalget af gratis print selv ugeplaner

Filtype: PDF


Inspiration til brug af en print selv ugeplan

En print selv ugeplan giver et overskueligt overblik over dine planer for den kommende uge. Her har du mulighed for, at skrive dine aftaler ind og holde et let overblik over, hvad du skal i løbet af ugen. Ugeplanerne kan placeres i køkkenet, stuen, på værelset eller på kontoret. De er dekorative og passer godt ind i alles personlige indretning.

Det er blevet meget populært at have synlige kalendere eller ugeplaner i hjemmet. Her skriver man ned hvad man skal i løbet af den kommende måned eller den kommende uge. Hos Just Like designer vi flotte, klassiske og unikke print selv ugeplaner, så du kan finde en der passer lige til dit hjem.


Hvem kan bruge en print selv ugeplan

En ugeplan man selv kan udfylder passer til alle. Mange kan have fordel ved at kunne skrive deres planer ned for den kommende uge, og det hjælper Just Like med.

For den lille familie
I en moderne familie er der ofte mange aftaler i løbet af ugen og det kan, en print selv ugeplan som du selv kan udfylde,
gøre det let at overskue. Hvornår skal børnene til fodbold eller håndbold, hvornår er der legeaftaler, hvornår
kommer der besøg og meget mere – alt dette kan familien holde styr på med en ugeplan fra Just Like.

For den studerende
En studerende har ofte meget at se til. Med en ugeplan fra Just Like kan du skrive ind hvornår ud skal i skole
og studere, hvornår du har aftaler med din studiegruppe og hvornår du har en hyggeaftale med vennerne/veninderne på en café eller lignende.

For parret
Som par har man aftaler sammen og man har aftaler hver for sig. Med en print selv ugeplan kan i f. eks. udfylde den samme kalender med hver Jeres farve og dermed let få overblik over hinandens aftaler i løbet af ugen. 

Hold styr på ugens træning
Med en ugeplan kan du med fordel holde styr på hvornår du skal træne i den kommende uge. Her kan du let skrive ind hvad og hvornår du skal træne og få et let overblik.

Hold styr på skoleugen
Har du en travl skoleuge i vente? Du kan let skrive dette ind i din ugeplan og få overblik over din tid. Her kan du også skrive ind i planen hvad du skal have læst til de pågældende dage.


Kombiner med vores andre print selv produkter

For at få et godt helheds indtryk kan du let kombinere din ugeplan med Just Likes andre print selv produkter.
Du kan bruge ugeplanen som en smart del af indretningen i hjemmet og evt. placere en ugeplan på kontoret,
en kalender i stuen og en madplan i køkkenet.

Vi har også et stort udvalg af forskellige print selv kalendere i flotte designs. Du kan indrette dit hjem med de forskellige designs og bruge både Just Likes kalendere og ugeplaner sammen. Dette kan give en flot helhed til indretningen i hjemmet. Du finder vores udvalg af kalendere under fanen med print selv produkter.

En ugeplan kan med fordel også kombinere med en flot madplan som du selv kan udfylde. Det kan være svært at finde ud af hvad man skal have at spise til aftensmad og hvad der skal handles ind til. Men en madplan du selv kan udfylde kan du let få overblik over hvad der skal spises i løbet af ugen. Find de flotte madplaner her.


Blog om ugeplan:

-Mette Nørby Hansen

Sådan bruger jeg min ugeplan