Opskrifter

Her finder du opskrifter, som du kan bruge til at fylde i din madplan. Opskrifterne kan også bruges hvis du bare ønsker inspiration til hvad du skal have at spise til aftensmad i aften.

Ofte er det svært at finde ud af hvad man skal have at spise til aftensmad, frokost, morgenmad eller dessert og derfor har vi hos Just Like valgt at udvide vores koncept med en opskriftsdel. Her er der et godt udvalg af forskellige opskrifter som du kan vælge til eller blot bruge som inspiration.

Der vil løbende kommer flere nye opskrifter på siden – både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert.

Har du et ønske om en opskrift vi skal have på siden, så skriv endelig til os!


Se alle opskrifter – Klik her


Just Likes opskrifter

Opskrifterne hos Just Like kan med fordel kombineres med en af de flotte print selv madplaner. Mangler du et sted at holde overblik over hvornår familien skal bruge de forskellige opskrifter? Du kan let skrive dem ind i en madplan. Du vælger blot en madplan med dit favorit design, printer den ud og så er den klar til at blive udfyldt. Se udvalget af Just Likes print selv madplaner her.

Med Just Likes store udvalg af forskellige opskrifter til enhver anledning, gør vi det lettere for dig i hverdagen. Du finder hurtigt og let den mad du ønsker og kan se hvad denne ret kræver af ingredienser. Dette gør det lettere for dig at handle ind, da der står præcis hvad du skal bruge til retten. Inden du starter med at lave retten kan du læse fremgangsmåden, og få et indblik af hvor lang tid retten tager at lave.

Just Like er i øjeblikket ved at udvikle små menuer med  forret, hovedret og dessert, hvilket gør det let for dig at finde en ret når du får gæster. Vi sammensætter menuen så retterne passer sammen og hvor udvalget råvarer går igen, så du sparer penge mindsker madspild.