Californiske sushi ruller

Print opskrift
Californiske sushi ruller
Instruktioner
  1. Wasabipulveret røres med lidt vand, til det bliver en tyk pasta.
  2. Efter er wasabi klar til benyttelse.
  3. Læg en tagplade med den glatteside opad.
  4. Tag ca. ½ cm tykt lag på midten af den tang du bruger. Her skal risene kunne fylde hele tangpladen.
  5. Risene skal være løse.
  6. Fordel lidt Wasabi på midten af risene.
  7. Læg den afskåret agurk (agurk bjælke), avocado, den røget laks så de ligger ved siden af hinanden.
  8. Flødeosten skal ligges i en smal stribe.
  9. Herefter skal tangen og risen om det fyld der kommet i midten.
  10. Den sammenrullede måtte skal derefter i hænderne og rullen skal presses let.
  11. Sushirullen skal ud af måtten og skal skæres i 2 cm brede skiver.
Del denne opskrift