Antal personer |
|
Ingredienser
- 1/2 ½ portion kogte sushiris
- 6 plader tang
- 1 stk. Avocado
- 1 stk.Agurk
- 6 tsk.Wasabi (japansk peberrod som købes som pulver eller i tube)
- 100 g Røget laks skåret i strimler
- 100 g Flødeost
- Syltede ingefær i tynde skiver
- Sojasauce
Ingredienser
|
Instruktioner
- Wasabipulveret røres med lidt vand, til det bliver en tyk pasta.
- Efter er wasabi klar til benyttelse.
- Læg en tagplade med den glatteside opad.
- Tag ca. ½ cm tykt lag på midten af den tang du bruger. Her skal risene kunne fylde hele tangpladen.
- Risene skal være løse.
- Fordel lidt Wasabi på midten af risene.
- Læg den afskåret agurk (agurk bjælke), avocado, den røget laks så de ligger ved siden af hinanden.
- Flødeosten skal ligges i en smal stribe.
- Herefter skal tangen og risen om det fyld der kommet i midten.
- Den sammenrullede måtte skal derefter i hænderne og rullen skal presses let.
- Sushirullen skal ud af måtten og skal skæres i 2 cm brede skiver.
Del denne opskrift